viernes, 28 de noviembre de 2008

ELS COMANDAMENTS INDISPRENEN EL CONTROL DE L'HOTEL OBEROI I MATEN DOS TERRORISTES

Dos terroristes han mort durant una operació de les forces de seguretat a l'hotel Oberoi de la ciutat índia de Bombai, que es troba "sota control" dels comandaments, segons ha assegurat una font oficial.

Les forces de seguretat han recorregut habitació per habitació per tractar de facilitar la sortida del centenar de persones que encara eren a l'interior de l'hotel. "Hem intentat desactivar les granades de mà que encara no han esclatat", han dit. Han trobat sis cadàvers, han matat dos terroristes i han comissat rifles AK-47 i una pistola.

Entre els alliberats hi ha els dos empresaris espanyols que s'allotjaven a l'hotel, que han informat que encara aquest matí de divendres havien sentit trets.

L'hotel ha estat envoltat per soldats indis i la policia regional de Maharashtra, mentre que l'operació de comandaments s'ha centrat a impedir que els terroristes s'escapessin.

L'últim balanç de víctimes a la capital índia per l'espiral d'atacs dels terroristes des de dimecres és de 130 morts i més de 300 ferits.

No hay comentarios: