viernes, 28 de noviembre de 2008

ENDESA RECORRE CONTRA LA MULTA DE L' APAGADA DEL 2007

Generadors al Passeig Maragall de Barcelona
L'empresa elèctrica Endesa ha recorregut contra la multa que li va ser imposada per la Generalitat de Catalunya en relació amb el tall del subministrament elèctric que es va produir en gran part de la ciutat de Barcelona a l'estiu de 2007, que es va prolongar durant diversos dies. La multa va ser de deu milions d'euros, i va ser imposada per la direcció general d'energia i mines de la Generalitat.

El recurs d'Endesa ha estat interposat davant de la secció cinquena de la sala contenciós administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Aquesta secció ha difós la presentació del recurs per tal que els afectats per l'assumpte puguin realitzar les gestions corresponents.

A conseqüència de l'apagada, part de la ciutat de Barcelona va haver de rebre subministrament elèctric procedent de generadors instal·lats en diversos punts. Alguns d'ells enca
ra continuen col·locats, per exemple en el Passeig Maragall.

1 comentario:

Manel dijo...

Ei! Us felicito per aquest treball. Ho trobo molt interessant i útil, per conèixer els vostres gustos i inquietuds sobre tot allò que passa al mon.
Ànims. Fins aviat.
Manel.