jueves, 13 de noviembre de 2008

ACTUALITAT

(enquestes )
Portem un mes d'inici escolar on han vingut nens i tutors a diferents classes.
A la part de primària , a segon i a primer han vingut tres nens , un d ' ells es diu Aitor , es de Barcelona i ha vingut de l'escola Rambla Prim , un altre nen anomenat Alejandro prove de Sevilla , del col·legi Manel Cartinas , li agrada aquesta escola més que l 'altre i finalment el Carles , que ha vingut del col·legi Tomàs Moro , li agrada aquest col·legi . A la classe de segon A ha arribat una nena que es diu Ingrid , té una mare d'Ucraïna i la seva opinió respecte l'escola es indiferent ( ni molt ni poc ) . Hi ha un altre que es diu Samir , ve de Santo Domingo i li agrada el col·legi . Referint·nos a 5è de primaria , hi ha la Yaiza , que ve de l'escola Pere Pareda . El Joel ve d ' una , escola Madrilenya als dos els hi li agraden l'escola.
En 3r ,4rt i 6é no hi ha cap alumne nou. El professor de reforç de l'Adil va venir en avió d'Itàlia a Espanya. I diu que li van oferir més escoles per treballar i es va quedar en aquesta perque els alumnes son educats i que l'escola es gran i bonica.
(cuina)
Diuen que tarden poc en fer el menjar encara que tarden tot el matí. El menjar el fan entre 3.
(4t de primària)
Les quatre series que més els hi agrada són Los serrano, High School Musical, Doraemon i Gran Hermano.
En el temps lliure el que mes fan es jugar a fútbol, a la Play ( 2 o 3 ) i sobretot al PC (MSN).
Els esports que practiquen més són bàsquet, gimnàsia rítmica i sobretot fútbol.
Les assignatures que més els hi agrada són informàtica i matemàtiques.
Es van a dormir entre les 21:00 i les 23:00.
A la classe de 1r de primària hem preguntat a 4 nois i noies on el seu comportament nerviós no ens permetia fer-lis l'enquesta com nosaltres volíem.
Sobre la TV: les series son bastant diferents a les que veiem nosaltres. Les series que ells veuen son les següents:Ninja warrior, son goku, peter pan, los simpson i mikie mouse.
En el seu temps lliure practiquen: futbol,jugen a peter pan i a princeses. Aquests nois se'n van a dormir entre les 21:30 i les 23:30.

No hay comentarios: